maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kevät tulee tulppaanien kera

Hei vaan pitkästä aikaa! Blogikirjotteluun humahtikin aika pitkä tauko. Kevät ja valon lisääntyminen ehkä innostaa taas tarttumaan kameraan ja innostaa tänne blogiinkin kirjottelemaan :) . Talvi kului aika lailla työn merkeissä, mutta nyt mieli alkaa kohdistua kohti kesää ja kesälomaa. No mutta ei puhuta vielä kesästä...vielä on ihana kevät edessä!

Käväisin taasen kirpputorilla ja löysin sieltä koirallemme rottinkisen korin. Ainut on vaan, ettei hän halua nukkua siinä! :D Tässä kuva, missä Emma köllöttää lattialla ja tuijottaa uutta koriansa.

Pyykkäyspäivän iloksi löysin Minimanista kivan pyykkikorin. Koska meillä ei valitettavasti ole kodinhoitohuonetta, joudun välillä kasaamaan puhdasta pyykkiä milloin minnekkin. Nyt voin laittaa ne hetkeksi odottelemaan tyylikkääseen pussukkaan, ja ei tarvii sietää rumaa pyykkikasaa. Tehokas nainen tietysti käsittelee pyykkinsä heti, mutta itse en kuulu heihin. Paheensa kullakin, minulla tuo ja suklaan syönti!


Kevätpäivän kunniaksi ostin olohuoneeseen tulppaaneja ja liljoja.

Liljat eivät ole vielä avautuneet...sitä odotellessa...
Vielä kuitenkin iltaisin on pimeää, että kynttilöitä on kiva poltella. 
Kevät on inspiroivaa sisustus-intoilijoille. 
INSPIROIVAA KEVÄTTÄ TEILLEKKIN!

-Milka-1 kommentti:

  1. Aivan ihana tuo kori! Meillä on sama probleema kun ei ole kunnon kokoista kylppäriä, pyykkikori seilaa milloin missäkin. :)

    VastaaPoista